Husacie hody na Dunaji: Zažite večer plný tradície a výnimočných momentov na lodi Harmónia!

Ak vás láka spojenie tradície s nevšedným prostredím, husacie hody na lodi Harmónia vás úplne očaria. Predstavte si to – do zlatista upečená husacinka, najkrajšie výhľady na osvetlenú Bratislavu a pokojná plavba priamo po Dunaji.

Tento kulinársky zážitok prináša to najlepšie zo slovenskej kuchyne na mieste, kde sa spája všetko čarovné: dobré jedlo, skvelá atmosféra a jedinečné výhľady na pulzujúce večerné mesto a jeho zákutia, ktoré z brehu nemáte šancu spoznať.

Či ste zamilovaný pár hľadajúci romantický večer, rodina, ktorá túži po spoločných chvíľach, partia priateľov, čo chce spolu stráviť príjemné chvíle alebo kolegovia plánujúci nezvyčajný teambuilding, husacie hody na lodi Harmónia sú stvorené práve pre vás! Toto spojenie tradičných chutí s nádherným prostredím ponúka jedinečný priestor na chvíle, ktoré si budete ešte dlho pripomínať.

„Na husacie hody na lodi Harmónia pravidelne viac krát počas sezóny zavítam i ja so svojou rodinkou či priateľmi. Okrem výbornej, do zlatista upečenej husacinky a môjho obľúbeného foie gras, veľmi oceňujem, že nemusíme chodiť nikam mimo Bratislavy, ale sme priamo v centre mesta. Celú atmosféru podčiarkne plavba na Dunaji, kde môžete sledovať najkrajšie výhľady na nočnú Bratislavu. Môžem len vrelo odporúčať. Verím, že to bude pre Vás rovnako krásne strávený večer ako pre množstvo našich klientov, ktorí sa k nám opakovane vracajú,“ dodáva Masariková.

Večer, na ktorý nezabudnete

Na loď nastúpite o 17:30, kde vás privíta elegantne upravený interiér a vôňa výnimočnej večere. A ak budete mať šťastie, môžete stihnúť ešte aj farebný západ slnka poza brehy Dunaja. Príjemná atmosféra vás už pri prvom kroku pohltí a večer plný zážitkov sa tak môže začať!

„Loď Harmónia je z pomedzi našich lodí jednoznačne najobľúbenejšia a ak osobne svojim priateľom niečo odporúčam, tak sú to práve husacie hody u nás, prípadne nedeľný brunch, kde si každý nájde kulinárske delikatesy podľa svojho gusta,“ hovorí Ľudmila Masariková, zástupca spoločnosti LOD, a. s.,

Plavba štartuje o 18:30 a vy sa budete kochať krásami Bratislavy priamo z vody, kým vám kuchári začnú servírovať predjedlo. V ponuke sú dve skvelé verzie menu. Môžete si vybrať domácu kačaciu paštétu s opekanými mandľami a mangovým pyré alebo jemné foie gras s jablkom – každé sústo je zážitkom samým o sebe. Hlavný chod - do zlatista upečená porciovaná hus s červenou kapustou a tradičnými lokšami, je oslavou všetkého, čo na slovenskej kuchyni milujeme a pre čo si túto lahôdku každý rok aspoň raz chceme dopriať A na záver vás čakajú sladké šúľance so strúhankou – dokonalá bodka, ktorá každého milovníka dobrého tradičného jedla.

Článok bol vytvorený v spolupráci so Slovakia Travel.